OFFICE & COMMERCIAL

In projecten voor Office en Commercial zetten we sterk in op duurzaamheid, commerciële meerwaarde en een geïntegreerde aanpak. We combineren verschillende bouwdisciplines tot een harmonieus geheel. Stabiliteit, akoestiek, technieken en BIM-modeling spelen maximaal op elkaar in.

Ontdek onze projecten

RESIDENTIAL

Bij residentiële projecten koppelen we een sterke focus op detaillering tot op meetstaatniveau aan een scherpe prijszetting. Ons multidisciplinair team beschikt over uitgebreide knowhow over materialen, structuren, individuele en collectieve energieopwekking en -distributie, en zichtbare of onzichtbare slimme details die zorgen voor een maximaal wooncomfort. Voor elk project formuleren we oplossingen die passen bij de ambities van de opdrachtgever.

Ontdek onze projecten

INDUSTRY

Met ervaring in onder meer de voedingsindustrie, de diepvriessector, de textielindustrie, distributie en afvalverwerking heeft BM Engineering een breed pallet aan oplossingen voor de meest uiteenlopende projecten. Door te beantwoorden aan de hoogste technische eisen in elke sector en te zorgen voor een kruisbestuiving van vernieuwende ideeën tussen sectoren onderling, helpen we bedrijven om verder te groeien.

Ontdek onze projecten

HARBOUR

BM Engineering heeft de voorbije decennia een ijzersterke reputatie opgebouwd in de havenwereld. We zijn in staat om bouwprojecten met een heel hoge kwaliteit en een sterke graad van detaillering te realiseren.

Ontdek onze projecten

CARE & education

Voor de bouw en renovatie van publieke en private serviceflats, woonzorginstellingen en scholen is onze kennis van de veiligheidsvoorschriften en openbare wetgeving een troef. We focussen sterk op budgetbewaking en duurzaamheid. En met onze unieke digitale aanpak worden projecten sneller en efficiënter gerealiseerd.

Ontdek onze projecten

MARINE & CIVIL WORKS

Onze vooruitstrevende en brede knowhow binnen Harbour passen we bij Marine en Civil Works toe om onder meer kaaimuren en grondfunderingen te realiseren. Maar we zijn ook actief in gebieden búiten de haven, zoals op industriële sites, bij water- en wegenwerken en bij de bouw van bruggen en tunnels. Als uniek aanspreekpunt nemen we een groot deel van de technische studie op een geïntegreerde manier voor onze rekening: digitaal, gedetailleerd, genormeerd en internationaal gerespecteerd.

Ontdek onze projecten