Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Sectors

EXPERTISE OP DIVERSE TERREINEN

Industry

Industry

We zorgen voor de ontwikkeling en uitbreiding van complexe industriële (infra)structuren, gebouwen en processen, zowel on- als offshore. Door onze algemene expertise in de bouw te combineren met die van industriële en proces MEP, zorgen we met 1 aanspreekmunt voor optimalisering, stroomlijning en productiviteitsverhoging in ambitieuze bedrijven.

Office commercial

Office & Commercial

In de moderne kantoor- en commerciële omgeving staan comfort, modulariteit en energiezuinigheid voorop. We voldoen met duurzame innovaties aan de wensen van vandaag, en ontwerpen open structuren en hoogstaande technieken die flexibel inspelen op veranderende noden in de toekomst. 

Residential

Residential

In residentiële bouwprojecten koppelen we een sterke focus op duurzaamheid aan een scherpe prijszetting. Met stabiliteitsoplossingen die flexibele indelingen mogelijk maken, expertise in individuele en collectieve energieopwekking, en zichtbare of onzichtbare slimme details die de architectuur versterken, zorgen we voor maximaal wooncomfort. 

Harbour

Harbour & Marine

We ontwerpen infrastructuur om schepen vlot te laten aan- en afmeren, de goederen efficiënt te lossen en te laden en ze veilig aan land op te slaan. Naast een snelle realisatie streven we naar een goede balans tussen kostprijsoptimalisatie en duurzaam materiaalgebruik op de korte termijn en mogelijke uitbreidingen op de lange termijn.

Care

Care & education

Bij de bouw en renovatie van publieke en private serviceflats, woonzorginstellingen en scholen zetten we sterk in op gebruiks- en onderhoudscomfort van de ruimtes, en op energiezuinige technieken die slim zijn, maar toch eenvoudig in gebruik. Onze ingrepen zorgen ervoor dat alle aandacht kan gaan naar de mens die er woont, verblijft en werkt.

Civil works

Civil Works

Het ontwerpen van kaaimuren, landhoofden voor bruggen en tunnels, beschoeiingswerken en grote industriële constructies en technieken voor energieopwekking, afvalbehandeling of waterzuivering kent voor ons geen geheimen meer. We doen zowel private als publieke opdrachten.

Actualiteit

Nieuws

10.07.24

Gemeenteschool ’t Mozaïek in Eernegem renoveert en breidt uit

Lees meer
10.07.24

Collega's Jamie en Pierre aan het woord

Lees meer
10.07.24

VDL Bus Roeselare maakt tot 800 e-bussen per jaar op nieuwe site

Lees meer