Vernieuwing op directieniveau onderstreept groeiambities van BM Engineering

2023 brengt voor BM Engineering niet alleen tal van nieuwe projecten. Met een aantal vernieuwingen op directieniveau en twee bijkomende aandeelhouders maken we ook onze interne werking klaar voor verdere groei in de toekomst.  
 

Vijf jaar geleden verhuisde ons hoofdkantoor van Roeselare naar het Beneluxpark in Kortrijk. Sindsdien is ons team verdubbeld tot 65 medewerkers, kregen we er in Antwerpen een tweede locatie bij, en werken we ook aan steeds grotere projecten mee. Daarom willen we onze interne structuur verder versterken en afstemmen op die groei.
 
Concreet geeft Jan Leye op 1 januari de CEO-fakkel door aan Steven Beirinckx. Dit kadert in een grondige hertekening van de taken op C-level. Jan Leye combineert voortaan de rollen van COO en CTO en wordt zo verantwoordelijk voor de interne organisatie, communicatie & marketing en R&D.
 
Steven Beirinckx is al meer dan 10 jaar meewerkend vennoot en samen met Jan Leye referentieaandeelhouder van BM Engineering. In de voorbije jaren bouwde hij het Team Speciale Technieken verder uit. Vanaf nieuwjaar neemt hij als CEO de algemene aansturing en de ontwikkeling en realisatie van de globale visie voor zijn rekening. Als externe vertegenwoordiger is hij het eerste aanspreekpunt voor bestaande en nieuwe klanten, en op commercieel vlak coördineert hij de sales.
 
Dat alle vennoten elke dag actief meewerken, is het fundament van het succes en de groei van BM Engineering. Met Hanne Ledure en Alexander Demuynck breidt het bestaande vennotenteam nu uit van 6 tot 8.
 
Deze nieuwe structuur maakt ons klaar voor de toekomst, in een (bouw)wereld die voortdurend in verandering is. Onze ambitie om als onafhankelijk studiebureau een toonaangevende rol te spelen in projecten van gelijk welke schaal in Vlaanderen en Brussel, is dan ook sterker dan ooit.