The best way to predict the future is to design it.

Buckminster Fuller

Over BM Engineering

BM Engineering is een studiebureau op mensenmaat dat gebouwen en infrastructuur ontwerpt voor klanten in de private en de publieke sector. We zijn specialist in de verschillende onderdelen van het bouwproces: van fundering en constructie, over technieken voor een optimaal leef- en werkcomfort, tot engineering van technische projecten. Het multidisciplinair team en de meewerkende vennoten zetten de meest vooruitstrevende kennis, technieken en software in om een antwoord te vinden op de vragen van elke opdrachtgever.

Nieuws

BM Engineering wenst u een spetterend 2019!

Wij danken iedereen voor de fijne samenwerking van het afgelopen jaar en wensen iedereen het allerbeste voor het komende jaar.

Wij sloten bij BM Engineering en studiebureel Stranger het jaar met z'n allen af in stijl !

 

Q Team bandencentrale in Wevelgem is eerste met nieuwe look

Bandenbedrijf Vandekerckhove – dat deel uitmaakt van het Q-Team netwerk – opende recent een nieuwe bandencentrale in Wevelgem bij Kortrijk. Door de ligging – in de schaduw van de regionale luchthaven van Wevelgem – en de brandveiligheidsnormen waren slimme ingrepen nodig om de ruimte optimaal te benutten. Maar door ook de workflow te herbekijken, werd de recentste realisatie van de 23 verkooppunten van Bandenbedrijf Vandekerckhove meteen ook de eerste in een nieuwe stijl.

Nieuwe projecten

Sailors Park

Leanderhof fase I

Waterfront

Louise 165

SCHRIJF JE IN OP ONZE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE!