I really believe in the idea of the future.

Zaha Hadid

Over BM Engineering

BM Engineering is een studiebureau op mensenmaat dat gebouwen en infrastructuur ontwerpt voor klanten in de private en de publieke sector. We zijn specialist in de verschillende onderdelen van het bouwproces: van fundering en constructie, over technieken voor een optimaal leef- en werkcomfort, tot engineering van technische projecten. Het multidisciplinair team en de meewerkende vennoten zetten de meest vooruitstrevende kennis, technieken en software in om een antwoord te vinden op de vragen van elke opdrachtgever.

Nieuws

Overnachten in sprookjessfeer kan straks in Plopsa Hotel

Wie één dag Plopsaland wat weinig vindt, wordt vanaf de zomer van 2020 extra in de watten gelegd. Dan opent immers het gloednieuwe Plopsa Hotel. Slimme stabiliteitsingrepen en discrete technieken versterken de sprookjesbeleving voor jong en oud(er).

A&U Energie zorgt voor groene stroom en groene warmte in Wielsbeke

A&U Energie, met als aandeelhouders Aspiravi en Unilin, bouwt naast de Unilin-site in Wielsbeke een groene energiecentrale die vanaf halfweg volgend jaar 19,99 MW groene stroom en 30 MW groene warmte (stoom) zal produceren. De strikte timing, het samenwerken met internationale partners en het zoeken naar een evenwicht tussen extreem zware lasten en betaalbare funderingen vormden de grootste uitdagingen.

Nieuwe projecten

Imalso Staatssteiger

Hotel Plopsa

Vopak - Jetty and Works on Quay

TVH Visitor Centre

SCHRIJF JE IN OP ONZE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE!