Visie is gedurfde dromen in praktijk brengen.

Pieter Klaas Jagersma

Over BM Engineering

BM Engineering is een studiebureau op mensenmaat dat gebouwen en infrastructuur ontwerpt voor klanten in de private en de publieke sector. We zijn specialist in de verschillende onderdelen van het bouwproces: van fundering en constructie, over technieken voor een optimaal leef- en werkcomfort, tot engineering van technische projecten. Het multidisciplinair team en de meewerkende vennoten zetten de meest vooruitstrevende kennis, technieken en software in om een antwoord te vinden op de vragen van elke opdrachtgever.

Nieuws

Integratie van data in BIM toont meerwaarde in luxeappartementenproject La Rive

Vastgoedontwikkelaar Compagnie Het Zoute is van start gegaan met de bouw van het prestigieus project La Rive | La Réserve fase II. De 88 luxeappartementen werden ontworpen met de gerenommeerde architect EL-Architects, Luc Declercq. Compagnie Het Zoute draagt kwaliteit hoog in het vaandel. De tijdloze architectuur, de duurzame materialen, de zorgvuldige aangelegde binnentuin, de energiebeheersing en de akoestiek werden allemaal in overeenstemming gebracht. La Rive geniet van een uitzonderlijke ligging, zijn ruime terrassen kijken uit over het rustige Zegemeer of het Casino. 

Lites bouwt filmstudio voor onderwater filmopnamen

De gloednieuwe filmfaciliteiten die Lites in Vilvoorde bouwt, zorgen voor flink wat uitdagingen voor de bouwpartners. Niet alleen op akoestisch vlak worden specifieke eisen gesteld, ook de integratie van een groot indoor bassin voor onderwater filmopnamen bracht extra studiewerk en aandacht bij de uitvoering met zich mee. Omdat alle bouwpartners vertrouwd waren met Revit kon de coördinatie van het project bovendien vanuit een centraal BIM-model gebeuren.

Nieuwe projecten

Kobenhavn

Hotel Serwir - uitbreiding

Wispeltuin klooster

ICO

SCHRIJF JE IN OP ONZE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE!