Visie is gedurfde dromen in praktijk brengen.

Pieter Klaas Jagersma

Over BM Engineering

BM Engineering is een studiebureau op mensenmaat dat gebouwen en infrastructuur ontwerpt voor klanten in de private en de publieke sector. We zijn specialist in de verschillende onderdelen van het bouwproces: van fundering en constructie, over technieken voor een optimaal leef- en werkcomfort, tot engineering van technische projecten. Het multidisciplinair team en de meewerkende vennoten zetten de meest vooruitstrevende kennis, technieken en software in om een antwoord te vinden op de vragen van elke opdrachtgever.

Nieuws

BIM-protocol leidt tot vlotte samenwerking tussen de bouwpartners

BM Engineering maakte al voor meerdere projecten een BIM-protocol op. Het protocol zorgt voor duidelijke afspraken tussen de verschillende bouwpartners en voor een vlotter verloop van het bouwproces, zowel op het vlak van modelleren, communiceren, als coördineren.

BIM zorgt voor groei van prefab binnen BM Engineering

Bouwen met prefabelementen maakt steeds meer opgang. Door volledig in BIM te werken, kan BM Engineering na de ontwerpfase ook een rol spelen in de uitvoering, en prefabfiches leveren aan de aannemer. Het vergemakkelijkt de prijsvraag bij de diverse producenten van prefabelementen, maar zorgt ook voor een secure uitvoering en vlotte montage op de werf.

Nieuwe projecten

Ten Bogaerde

WZC Passendale

Skyline II

Alheembouw kantoren