When we build, let us think that we build for ever.

John Ruskin

Over BM Engineering

BM Engineering is een studiebureau op mensenmaat dat gebouwen en infrastructuur ontwerpt voor klanten in de private en de publieke sector. We zijn specialist in de verschillende onderdelen van het bouwproces: van fundering en constructie, over technieken voor een optimaal leef- en werkcomfort, tot engineering van technische projecten. Het multidisciplinair team en de meewerkende vennoten zetten de meest vooruitstrevende kennis, technieken en software in om een antwoord te vinden op de vragen van elke opdrachtgever.

Nieuws

One Fifty Kouter en Glenn Sestig brengen luxeappartementen naar centraal plein in Gent

Op een hoek van de Kouter in Gent ontwierp architect Glenn Sestig OneFiftyKouter voor de Waalse Groupe-Cayman. Het project combineert 15 appartementen in het hoogste luxesegment met een hotel, en een landschapstuin naar een ontwerp van Leon Van Haesebrouck. De beperkte vrije hoogte en afwezigheid van plafonds en vloeropbouw en het afstemmen van de technieken op de stabiliteit van het gebouw, vormden de belangrijkste uitdagingen voor de ingenieurs van BM Engineering.

Club Brugge bouwt hypermodern trainingscomplex in Westkapelle

Palend aan het bestaande sportcentrum Molenhoek bouwt Club Brugge in de Knokse deelgemeente Westkapelle een gloednieuw oefencomplex voor de A-kern, beloften, U19 en ondersteunende diensten. Dagelijks zullen hier tot 100 mensen aan de slag zijn. Niet enkel de variëteit aan functies en faciliteiten maar ook het uitgepuurde ontwerp van architecten Goedefroo + Goedefroo stelde specifieke eisen aan het ontwerp van de speciale technieken.

Nieuwe projecten

Kobenhavn

Oefencomplex Westkapelle

Louise 165

OneFiftyKouter

SCHRIJF JE IN OP ONZE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE!