The best way to predict the future is to design it.

Buckminster Fuller

Over BM Engineering

BM Engineering is een studiebureau op mensenmaat dat gebouwen en infrastructuur ontwerpt voor klanten in de private en de publieke sector. We zijn specialist in de verschillende onderdelen van het bouwproces: van fundering en constructie, over technieken voor een optimaal leef- en werkcomfort, tot engineering van technische projecten. Het multidisciplinair team en de meewerkende vennoten zetten de meest vooruitstrevende kennis, technieken en software in om een antwoord te vinden op de vragen van elke opdrachtgever.

Nieuws

Nieuwe Brielpoortbrug stimuleert traag verkeer richting centrum Deinze

Aan cultuur- en evenementenhal Brielpoort in Deinze is over de toeristische Leie een nieuwe brug voor fietsers en voetgangers geplaatst. Het stadsbestuur wil zo op een veilige manier meer traag verkeer naar het centrum leiden. Daarnaast verbindt de brug het winkelhart van Deinze met de gratis Brielpoortparking. BM Engineering verzorgde de uitvoeringsstudie van de betonnen landhoofden en stemde met meet- en paswerk de plannen van de bouwheer en de aannemers op mekaar af.

Binnen- en buitenklimaat stelt hoge eisen aan nieuwe diepvriesopslag van Zeebrugge Food Logistics

In de Zeebrugse achterhaven breidt Zeebrugge Food Logistics (ZFL) uit met nieuwe diepvriesopslagruimte. Het specifieke klimaat binnen én buiten het gebouw stelt hoge eisen aan het ontwerp, dat bovendien modulair is met het oog op verdere groei in de toekomst.  

Nieuwe projecten

Meyvaert Wondelgem

Ciranova

R.Plaza

Marriott Residence Inn

SCHRIJF JE IN OP ONZE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE!