Visie is gedurfde dromen in praktijk brengen.

Pieter Klaas Jagersma

Over BM Engineering

BM Engineering is een studiebureau op mensenmaat dat gebouwen en infrastructuur ontwerpt voor klanten in de private en de publieke sector. We zijn specialist in de verschillende onderdelen van het bouwproces: van fundering en constructie, over technieken voor een optimaal leef- en werkcomfort, tot engineering van technische projecten. Het multidisciplinair team en de meewerkende vennoten zetten de meest vooruitstrevende kennis, technieken en software in om een antwoord te vinden op de vragen van elke opdrachtgever.

Nieuws

Beperkte ruimte en stabiliteit verzoenen bij uitbreiding Parkhotel

Het bekende Parkhotel aan het station in Kortrijk ondergaat een grondige metamorfose. De renovatie van bestaande delen wordt gekoppeld aan een ambitieus nieuwbouwproject. De uitdagingen? De stabiliteit van aanpalende gebouwen niet in het gedrang brengen, bestaand naadloos koppelen aan nieuw en de beschikbare ruimte optimaal benutten.

Linum Group centraliseert activiteiten op Kortrijk-Noord

Om proactief in te spelen op de verdere groei van zijn vier bedrijven, bouwde Linum Group op Kortrijk-Noord een nieuw hoofdkwartier met gecentraliseerd opslagmagazijn. Visueel én functioneel werden de grenzen van beton opgezocht, en ook energiebeheersing en comfort stonden bovenaan de verlanglijst van de bouwheer.

Nieuwe projecten

Roelevard

The Green

Waterfront

Vopak - Jetty and Works on Quay

SCHRIJF JE IN OP ONZE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE!