The best way to predict the future is to design it.

Buckminster Fuller

Over BM Engineering

BM Engineering is een studiebureau op mensenmaat dat gebouwen en infrastructuur ontwerpt voor klanten in de private en de publieke sector. We zijn specialist in de verschillende onderdelen van het bouwproces: van fundering en constructie, over technieken voor een optimaal leef- en werkcomfort, tot engineering van technische projecten. Het multidisciplinair team en de meewerkende vennoten zetten de meest vooruitstrevende kennis, technieken en software in om een antwoord te vinden op de vragen van elke opdrachtgever.

Nieuws

Nieuwe Oostendse visveiling koelt CFK-vrij

Om aan de strengste normen te voldoen en een pak efficiënter te kunnen werken, onderging de Vismijn in Oostende een totale make-over naar ontwerp van arQ architecten. Opvallendste ingrepen zijn de efficiëntere workflow, de doorgedreven recuperatie van restwarmte en het gebruik van natuurlijke koelmiddelen.

Het modernste autokeuringsstation van West-Vlaanderen staat in Zwevegem

Begin november opende het Keuringsbureau Motorvoertuigen (KM) op bedrijventerrein De Pluim in Zwevegem een gloednieuw keuringsstation. Het combineert efficiëntie en een aangename sfeer voor klanten en medewerkers met doorgedreven energiezuinigheid en architecturale meerwaarde. “Dit keuringsstation is met voorsprong het meest vooruitstrevende in onze groep,” vertelt ir. Frank Meylaerts, technisch directeur van KM.

Nieuwe projecten

Hotel Plopsa

Imalso Staatssteiger

Vopak - Jetty and Works on Quay

TVH Visitor Centre

SCHRIJF JE IN OP ONZE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE!