Visie is gedurfde dromen in praktijk brengen.

Pieter Klaas Jagersma

Over BM Engineering

BM Engineering is een studiebureau op mensenmaat dat gebouwen en infrastructuur ontwerpt voor klanten in de private en de publieke sector. We zijn specialist in de verschillende onderdelen van het bouwproces: van fundering en constructie, over technieken voor een optimaal leef- en werkcomfort, tot engineering van technische projecten. Het multidisciplinair team en de meewerkende vennoten zetten de meest vooruitstrevende kennis, technieken en software in om een antwoord te vinden op de vragen van elke opdrachtgever.

Nieuws

Roelevard maakt gebruik van Roeselaars stadswarmtenet

De Roeselaarse stationsomgeving krijgt er straks een opvallende landmark bij. Projectontwikkelaars Steenoven en ION realiseren er ‘Roelevard’, een mix van woningen, kantoren en winkels die is opgevat als één grote publieke ruimte. BM Engineering is partner voor de diverse stabiliteitsuitdagingen en leverde expertise voor de inkoppeling op het stadswarmtenet. 

BIM-expertise rode draad doorheen realisatie Residentie Louise

De renovatie en uitbreiding van Residentie Louise op de zeedijk in Knokke-Heist – naast het bekende casino – bleek complexer dan oorspronkelijk gedacht. Met een doorgedreven BIM-expertise en door de toepassing van nieuwe bouwmethodes konden we de bouwknopen helpen ontwarren en de realisatie mogelijk maken.

Nieuwe projecten

Roelevard

The Green

Waterfront

Vopak - Jetty and Works on Quay

SCHRIJF JE IN OP ONZE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE!