Build, don't talk.

Ludwig Mies van der Rohe

Over BM Engineering

BM Engineering is een studiebureau op mensenmaat dat gebouwen en infrastructuur ontwerpt voor klanten in de private en de publieke sector. We zijn specialist in de verschillende onderdelen van het bouwproces: van fundering en constructie, over technieken voor een optimaal leef- en werkcomfort, tot engineering van technische projecten. Het multidisciplinair team en de meewerkende vennoten zetten de meest vooruitstrevende kennis, technieken en software in om een antwoord te vinden op de vragen van elke opdrachtgever.

Nieuws

Waregems Waterfront koppelt centrale energievoorziening aan lage verbruikskost

Het Regenboogstadion in Waregem krijgt straks twee spectaculaire woontorens, een keivormig kantoorgebouw en een hotel als buur. Door de energieopwekking op de site te centraliseren en de modernste technieken slim in te zetten, wordt een hoog comfortniveau bereikt tegen een lagere verbruikskost. 

Skyline Park: ondernemen (en feesten) op hoog niveau!

Skyline Communications breidt haar businesspark uit met een 50 meter hoge kantoortoren, vlak naast en dubbel zo hoog als het 5 jaar geleden gebouwde hoofdkwartier. Met het oog op de toekomstige groei van het bedrijf, maar ook met de ambitie om een aantrekkingspool te zijn voor regionaal en internationaal ondernemen. Het grootste deel van de hypermoderne kantoorruimte wordt samen met de diverse vergader-, trainings- en eventfaciliteiten dan ook te huur aangeboden aan ambitieuze bedrijven en co-workers.

Nieuwe projecten

Sailors Park

Waterfront

Leanderhof fase I

Louise 165

SCHRIJF JE IN OP ONZE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE!