I really believe in the idea of the future.

Zaha Hadid

Over BM Engineering

BM Engineering is een studiebureau op mensenmaat dat gebouwen en infrastructuur ontwerpt voor klanten in de private en de publieke sector. We zijn specialist in de verschillende onderdelen van het bouwproces: van fundering en constructie, over technieken voor een optimaal leef- en werkcomfort, tot engineering van technische projecten. Het multidisciplinair team en de meewerkende vennoten zetten de meest vooruitstrevende kennis, technieken en software in om een antwoord te vinden op de vragen van elke opdrachtgever.

Nieuws

Bouw van nieuw kantoor in Beneluxpark gaat razendsnel vooruit

De bouw van het nieuwe BM Engineering kantoor gaat razendsnel vooruit. Ramen werden reeds geplaatst en ook de installatie van de technieken is volop bezig. De verhuis naar het Beneluxpark te Kortrijk nadert met rasse schreden en is gepland in het najaar van 2017. 

BM Engineering bouwt mee aan nieuwe detonatiekamer DOVO

De Dienst voor Opruiming en Vernietiging van Ontploffingstuigen (DOVO) mocht gisteren een gloednieuwe Statische Detonatiekamer officieel in gebruik nemen in het West-Vlaamse Poelkapelle. Studiebureau BM Engineering werkte samen met het Zweedse bedrijf DYNASAFE aan deze nieuwe installatie die vooral zal instaan voor de vernietiging van toxische projectielen uit beide Wereldoorlogen. 

Nieuwe projecten

Flanders Weavers

Openleggen Oude Kale

La Réserve

Westoever II