Over
BM Engineering

BM Engineering heeft diversiteit als specialiteit. Wij zijn gepassioneerde rekenaars, betrokken begeleiders en fiere creators. Wij houden van teamwork en een persoonlijke aanpak die positief afstraalt op uw bouwproject. Resultaten bereiken wij door samen met u proactief elke uitdaging aan te gaan. Kwaliteit, innovatie en excellentie zijn een dagelijks antwoord op uw wensen.

MEET ONS M.E.G.A. TEAM

Wij zijn een dynamisch en complementair team met meer dan 60 medewerkers en 6 meewerkende vennoten. Ons DNA is terug te vinden bij elk teamlid. Ons team bestaat uit Mentors, E-novators, Generators en Allrounders.

Mentor

BM Engineering staat voor mensgericht ondernemen. We zijn de mentor die uw project op een persoonlijke manier begeleidt en de betrokken gids die bekend staat voor nauw samenwerken en helder communiceren.

E-novator

BM Engineering staat voor innovatie en creativiteit. We zijn proactieve en fiere e-novators. Als ervaren probleemoplossers gaan we geen enkele uitdaging uit de weg. We combineren daarbij de enorme mogelijkheden en voordelen van de digitale wereld met warme menselijkheid.

Generator

BM Engineering staat voor resultaat en daadkracht. We zijn generators, zetten dingen in beweging en stuwen uw bouwproject naar een hoog niveau. Als ambitieuze ondernemers en vernieuwers stellen we alles in het werk voor een kwalitatief en innovatief eindresultaat.

Allrounder

BM Engineering staat voor diversiteit en veelzijdigheid. We zijn allrounders met bewezen expertise in uiteenlopende bouwdisciplines en diensten. Ons complementair team verbindt een generalistische helikoptervisie met gespecialiseerde technische kennis.

Vacatures

JOIN OUR
M.E.G.A.-TEAM