Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Nieuws

Studiebureel Stranger op nieuwe locatie in Antwerpen

18.09.20

Studiebureel Stranger – in 2018 overgenomen door BM Engineering – huist voortaan in het  Atlantic House aan de Antwerpse Noorderlaan. Het nieuwe kantoor is niet alleen veel vlotter bereikbaar. Het biedt ook alle moderne faciliteiten en is berekend op verdere groei.

BM Engineering biedt nu ook zijn volledig dienstverlening aan vanuit het kantoorgebouw ‘Atlantic House’ in de Antwerpse Noorderlaan. Daarmee maken we ons aanbod letterlijk en figuurlijk vlotter bereikbaar voor klanten en medewerkers ten oosten van de as Antwerpen-Brussel-Charleroi.

Het hoofdkantoor in Kortrijk – waar we sinds september 2017 huizen – is de ideale uitvalsbasis voor klanten en medewerkers in het westelijk deel van België. De Antwerpse en Brusselse ring vormen echter steeds vaker een barrière naar andere delen van het land en zorgen voor lange en inefficiënte reistijden. Daarom zullen onze medewerkers van de afdelingen stabiliteit, speciale technieken, civil engineering en BIM voortaan ook vanuit ons kantoor in de Antwerpse haven actief zijn. Samen met de havengebonden expertise van onze collega’s van Studiebureel Stranger bieden we zo een complementair totaalpakket dienstverlening aan voor klanten uit de hele provincie Antwerpen, Limburg en Brabant. Medewerkers uit die regio’s zullen dan weer kunnen genieten van kortere woon-werkverplaatsingen en extra levenskwaliteit winnen. Het kantoor is voorzien op groei, om de dienstverlening in de komende jaren verder te kunnen versterken.

Actualiteit

Nieuws

03.04.24

Quaestor combineert toparchitectuur en werkcomfort in nieuw kantoor

Lees meer
03.04.24

Stationsomgeving Kortrijk onderging metamorfose met ondergrondse parking en tunnel

Lees meer
03.04.24

Aquathermie via drinkwater is Vlaamse primeur voor gasloze ontwikkeling De Voerman in Anzegem

Lees meer