Nieuwe website zet strategisch fundament van BM Engineering nog sterker in de verf

BM Engineering is de voorbije jaren sterk gegroeid. Om het DNA voor zowel klanten als medewerkers te verfijnen en te verduidelijken, werd een strategisch traject opgezet. Een nieuwe website en bedrijfsbrochure zijn daarvan het eerste zichtbaar resultaat.

16-12-2020

Nieuwe website zet strategisch fundament van BM Engineering nog sterker in de verf

BM Engineering is de voorbije jaren sterk gegroeid. Om het DNA voor zowel klanten als medewerkers te verfijnen en te verduidelijken, werd een strategisch traject opgezet. Een nieuwe website en bedrijfsbrochure zijn daarvan het eerste zichtbaar resultaat. (lees meer)

“Die vernieuwde communicatiemidddelen zijn op zich geen groot nieuws natuurlijk,” vertelt managing partner Steven Beirinckx. “Maar ze zijn deze keer het orgelpunt van de grondige strategische doorlichting die we in de voorbije maanden hebben gedaan. Met Atlantic House in Antwerpen kregen we er een tweede vestiging bij, het aantal medewerkers groeide sterk en we werken mee aan almaar grotere en uitdagender projecten. Dat vraagt om een verdere professionalisering en ook een duidelijke profilering naar zowel klanten als medewerkers toe.”

“We stelden ons de vraag wat ons drijft in ons werk. Het antwoord is eenvoudig: we vinden het meeste plezier in het continu verbeteren van de leef- en werkomstandigheden van onze eindcliënten in de bouwprojecten die we realiseren. Dat strekt zich heel breed uit, van industrieel over commercieel en zorg tot residentieel. In elk van die sectoren hebben we een specifieke meerwaarde, niet alleen omdat we diverse disciplines onder één dak verenigen, maar ook omdat we een voortrekker zijn in digitalisering. Dat helpt ons om goed samen te werken met de diverse bouwpartners in elk project. In onze bedrijfscommunicatie komen die sterktes voortaan beter naar voor.”

“Wat typeert onze medewerkers? Ook dié oefening hebben we gemaakt, zodat onze klanten meteen weten welk vlees ze in de kuip hebben als ze met ons samenwerken. Het letterwoord M.E.G.A. staat voor Mentors, E-novators, Generators en Allrounders. Voor meer uitleg verwijs ik graag naar onze nieuwe website, maar het zijn de 4 kernpijlers die de leidraad vormen voor de persoonlijke en professionele ontwikkeling van al onze teamleden. Samen met onze klanten zetten we in de toekomst verder in op groei, en dit op alle vlakken.”

Benieuwd naar onze nieuwe website? Neem een kijkje op www.bmengineering.be

Wil je graag onze nieuwe bedrijfsbrochure in de bus? Stuur een mailtje naar info@bmengineering.be 
We bezorgen je snel jouw exemplaar.