Schoolrestaurant campus Torhout Sint-Rembert

Torhout

Sectoren

Bijkomende informatie

Diensten

Stabiliteit

Speciale technieken

Omschrijving

Bouwen van nieuw schoolrestaurant

Bruto-oppervlakte: 4000m²

Architect

Vande Kerckhove Architecten

Bouwheer

Scholengroep Sint-Rembert

Datum

Voorlopige oplevering 09/01/2019

Scholengroep Sint-Rembert wenst een schoolrestaurant te bouwen dat een centrale plek was om kleuters, leerlingen en leerkrachten een aangename lunch te laten nemen. Echter, de architect werd sterk uitgedaagd dit te doen met beperkte middelen gezien het beperkte budget.

 

Het schoolrestaurant staat langs de straatkant gebouwd en vormt dus een deel van de stad. Het gebouwd springt een stuk in waarbij dus een overdekte speelplaats wordt gecreeërd. Bovendien bevat het een terras waar leerkrachten kunnen vertoeven.

 

De industriële opbouw bestaat uit een betonskelet aangekleed met silex-panelen. De dakliggers zijn uit hout vervaardigd en afgedekt met een zwarte gelakte steeldeck. De kleurencombinatie van de constructiematerialen geeft een speelse toets aan het gebouw. De all-in-one aanpakt zorgde voor het bereiken van doelstellingen met oog op budget.

logo.svg

Schoolrestaurant campus Torhout Sint-Rembert

Schoolrestaurant campus Torhout Sint-Rembert
Schoolrestaurant campus Torhout Sint-Rembert
Schoolrestaurant campus Torhout Sint-Rembert
Schoolrestaurant campus Torhout Sint-Rembert
Schoolrestaurant campus Torhout Sint-Rembert
Schoolrestaurant campus Torhout Sint-Rembert
Schoolrestaurant campus Torhout Sint-Rembert
Schoolrestaurant campus Torhout Sint-Rembert
Schoolrestaurant campus Torhout Sint-Rembert

Locatie

Torhout

Architect

Vande Kerckhove Architecten

Bouwheer

Scholengroep Sint-Rembert

Datum

Voorlopige oplevering 09/01/2019

Diensten

Stabiliteit

Speciale technieken

Korte omschrijving

Bouwen van nieuw schoolrestaurant

Bruto-oppervlakte: 4000m²

Omschrijving

Scholengroep Sint-Rembert wenst een schoolrestaurant te bouwen dat een centrale plek was om kleuters, leerlingen en leerkrachten een aangename lunch te laten nemen. Echter, de architect werd sterk uitgedaagd dit te doen met beperkte middelen gezien het beperkte budget.

 

Het schoolrestaurant staat langs de straatkant gebouwd en vormt dus een deel van de stad. Het gebouwd springt een stuk in waarbij dus een overdekte speelplaats wordt gecreeërd. Bovendien bevat het een terras waar leerkrachten kunnen vertoeven.

 

De industriële opbouw bestaat uit een betonskelet aangekleed met silex-panelen. De dakliggers zijn uit hout vervaardigd en afgedekt met een zwarte gelakte steeldeck. De kleurencombinatie van de constructiematerialen geeft een speelse toets aan het gebouw. De all-in-one aanpakt zorgde voor het bereiken van doelstellingen met oog op budget.

BM ENGINEERING | Beneluxlaan 1A | 8500 Kortrijk
tel +32(0)56 28 26 20 | info@bmengineering.be